Teraz jest 23 maja 2012, o 00:06

Blondynka ma duży problem :/ Prosze o pomoc

Wszystkie sprawy transportowe. Nie tylko Poczta Polska jest na rynku ;)
  • Autor
  • Wiadomość

Ilonka187

Junior Member

Blondynka ma duży problem :/ Prosze o pomoc

Post5 maja 2010, o 17:12

W moim mieście jedyny bank był zamknięty ;/ :( Dlatego musiałam wpłacic pieniądze przez poczte polską no i oczywiście jakby inaczej pomyliłam się w danych :( Wszystko przepisałam dobrze ale nazwa miejscowości była Bedlno a ja napisałam Bedlino i to dwa razy. Proszę powiedźcie mi czy z tym błędem pieniądze dojdą na konto?? Sukienke zamówiłam tydzień temu specjalnie na niedzielną okazje. Dzisiaj zniecierpliwiona dzwonie do sprzedajacej zapytać sie kiedy dojdzie towar, a ona na to, ze jeszcze pieniądze nie zostały zaksięgowane :( Wpłaciłam je prawie że tydzień temu wliczając wekeend majowy. Może nie powinnam wliczać tych dni bo w końcu poczta wtedy nie pracuje? Nie wiem co robić. Sukienka mi jest potrzebna na niedziele, pieniądze dawno wpłaciłam a nie doszły wisi nade mna negatywny komentarz :( ehh... Czy błąd w nazwie miejscowosci to przestępstwo? Czy pieniądze i bez tego dojdą ? a jeżeli tak to za ile? Prosze o pomoc . Dziękuje
Ilonka187, jest dumnym użytkownikiem Allegro Forum

BlueMan

Site Admin

• Nick w Allegro.pl: Blue.Man

RE: Blondynka ma duży problem :/ Prosze o pomoc

Post6 maja 2010, o 00:34

Błąd w nazwie miejscowości - to na pewno nie przestępstwo :) Pieniądze powinny dojść, bo najważniejszy jest i tak nr konta :)

Niestety, ale pieniądze z poczty idą ok. 5 dni. I to pewnie tylko w dni pracy, więc weekend majowy nie powinnaś wliczać. Choć nie jestem tego pewny :P

Negatywa nie powinnaś dostać - sprzedający musi też uzbroić się w cierpliwość z racji że wysłałaś przez PP i to w czasie dłuegiego weekendu.

Raczej nie licz, że pieniądze dojdą szybko i sprzedający wyśle jeszcze szybciej przesyłkę, która dojdzie do niedzieli.
Nie pomagam na PW :)

www.BlueForum.pl - Piąty Wymiar Rzeczywistości

Powrót do Transport