Teraz jest 22 maja 2012, o 23:49

Gdzie kupujecie warzywa ?

Miejsce na ogłoszenia wszelkiej maści.
  • Autor
  • Wiadomość

BlueMan

Site Admin

• Nick w Allegro.pl: Blue.Man

Re: Gdzie kupujecie warzywa ?

Post19 paź 2011, o 08:38

Pewnie raz na jakiś czas skorzystałbym z tego, ale bardziej w formie ciekawostki żywieniowej, niż stałych zakupów tego typu produktów. Cena będzie na tyle wysoka, że raczej nie będzie to atrakcyjna oferta.
Nie pomagam na PW :)

www.BlueForum.pl - Piąty Wymiar Rzeczywistości

allegranka

Member

Post4 lis 2011, o 14:09

Witam ! Gdybym miała możliwość kupowania prosto od rolnika,to z całą pewnością byłabym tym zainteresowana.Miód jeśli mam okazję kupuję właśnie prosto z pasieki,ma zupełnie inny smak,niż taki ze sklepu.Warzywa natomiast kupuję w zieleniaku,nabiał w sklepach Biedronka,chociaż nie jestem przekonana co do ich pochodzenia.Ale nie mam innej możliwości,jestem więc zmuszona robić zakupy tam,gdzie robię.
allegranka, jest dumnym użytkownikiem Allegro Forum

BlueMan

Site Admin

• Nick w Allegro.pl: Blue.Man

Post4 lis 2011, o 23:03

Miód w sklepach to bardzo często produkt miodo-podobny ;) trzeba uważać na te podróbki
Nie pomagam na PW :)

www.BlueForum.pl - Piąty Wymiar Rzeczywistości

allegranka

Member

Post10 kwi 2012, o 13:35

Prawda.Ale ja przeważnie miód kupuję w aptece. Chociaż raz kupiłam prosto od pszczelarza,stał w spiżarce i dobrze,że poszłam po niego,bo chciałam zacząc go używać i okazało się,że jeszcze chwila a słoik by rozwaliło.Miód zaczął fermentować
z niewiadomych powodów.Nakrętkę na słoiku aż podniosło do góry i po jej zdjęciu miód zacząl się podnosić go góry. Musiałam słoik wyrzucić,ale do tej pory nie wiem jaki był tego powód. Rozumiem sok fermentujący, ale miód.
allegranka, jest dumnym użytkownikiem Allegro Forum

Powrót do Tablica ogłoszeń