Teraz jest 22 maja 2012, o 23:43

Wygląd aukcji ma znaczenie

Darmowe, pełne wersje szablonów jakie można umieścić na aukcji. Jak również porady dotyczące wyglądów naszych aukcji.
  • Autor
  • Wiadomość

noid

Member

RE: Wygląd aukcji ma znaczenie

Post19 lis 2009, o 18:41

anouk, placac za towar doliczasz koszt wysylki. (chyba ze koszty pokrywa sprzedajacy - informacje o tym znajdziesz na danej aukcji).
jezeli paczka jest wyslana poczta polska to listonosz zostawi awizo i przesylka (paczka) bedzie do odebrania na poczcie. jezeli kurier to prawdopodobnie zostawi "awizo" z prosba o telefon i ustalenie odbioru przesylki. na poczcie paczka lezy chyba 2 tygodnie a potem jest odsylana do nadawcy. u kuriera chyba krocej ale to zalezy tez od danej firmy kurierskiej. mam nadzieje ze pomoglem:)
KLIK - moje aukcje.

RYBUSIA

Junior Member

RE: Wygląd aukcji ma znaczenie

Post17 sty 2010, o 15:41

anouk napisał(a):chciałabym się o coś zapytać ponieważ jestem nowa na allegro i nie za bardzo jestem zorientowana na tym podłożu... Jeśli zapłacę przelewem przez pocztę to mam uwzględnić tylko cenę produktu? czy również cenę za przesyłkę? i co będzie w przypadku, gdy nikt w mieszkaniu nie będzie i nie będę w stanie odebrać przesyłki? jak tą przesyłkę odbiorę? ani nikt inny nie będzie w stanie? proszę o wyrozumiałość, gdyż naprawdę się na tym nie znam...

Witam
Jeśli chcesz komuś zapłacić za wylicytowany przedmiot musisz uwzględnić cene za przedmiot + cene za przesyłkę (którą podał sprzedający) chyba że bedzie pisało że koszty pokrywa sprzedający ale to praktycznie nigdy sie nie zdarza Jeśli przesyłka bedzie ralizowana Pocztą Polską to listonosz zostawi awizo z adresem poczty gdzie ją zostawił. Jeśli bedzie to kurier to też powinien zostawić powiadomienie gdzie można odebrać paczkę ale jeśli w domu zastanie inna osobę to z pewnoscia tez jej wyda np mężowi mamie czy tacie...
RYBUSIA, jest dumnym użytkownikiem Allegro Forum
Poprzednia strona

Powrót do Szablony na aukcje