Teraz jest 22 maja 2012, o 23:38

Miniaturka a zdjecie pod opisem aukcji...

Darmowe, pełne wersje szablonów jakie można umieścić na aukcji. Jak również porady dotyczące wyglądów naszych aukcji.
  • Autor
  • Wiadomość

jasko69

Junior Member

Miniaturka a zdjecie pod opisem aukcji...

Post10 maja 2011, o 12:29

Witam!
Uzywam szablonow aukcji juz od dluzszego czasu, jednak denerwuje mnie jedna rzecz, za kazdym razem kiedy dodam zdjecie aby byla miniaturka - to samo zdjecie laduje sie w pelnym rozmiarze na samym dole pod opisem aukcji. Pytanie jest czy moge dodac zdjecie tylko jako miniaturka, gdyz nie potrzebuje go pod opisem aukcji (zdjecia dodaje sam w miom szablonie)
Prosze o pomoc i z gory dziekuje
pozdrowienia
jasko69
jasko69, jest dumnym użytkownikiem Allegro Forum od May 2011.

BlueMan

Site Admin

• Nick w Allegro.pl: Blue.Man

RE: Miniaturka a zdjecie pod opisem aukcji...

Post10 maja 2011, o 13:18

Da się - widziałem na niektórych aukcjach, że to dodane zdjęcie nie musi wyświetlać się na końcu aukcji, a w dowolnym miejscu.
To jest jakiś kod który się wstawia. Wystarczyło by wstawić go w <div style="display:none">TEN KOD</div> aby pozbyć się tego zdjęcia z aukcji.

Niestety nigdy nie znalazłem jaki jest to kod. Jak będziesz wiedzieć, to daj znać :]
Nie pomagam na PW :)

www.BlueForum.pl - Piąty Wymiar Rzeczywistości

jasko69

Junior Member

Post10 maja 2011, o 13:27

No wlasnie, tez widzialem wiele aukcji z miniaturkami i bez zdjecia pod opisem, a moze jest opcja taka zeby to zdjecie w normalnym rozmiarze pojawialo sie w opisie aukcji ale tam gdzie ja chce, a nie na samym dole. Wtedy nie musoalbym dodawac zdjec z szablonu kyory uzywam.
No chyba ze ktos zna ten kod ktory usunie to duze zdjecie zostawiajac sama miniaturke...
Dzieki za odpowiedz
jasko69, jest dumnym użytkownikiem Allegro Forum od May 2011.

krzysiuus

Member

Post10 maja 2011, o 19:33

<galeria> to jest odpowiedzialne za wyświetlanie galerii allegro. Usuń ten znacznik to usuniesz galerię.
Kreator szablonów i panel allegro - Dla prawdziwych sprzedawców!

Powrót do Szablony na aukcje