Teraz jest 22 maja 2012, o 14:27

Automatyczne wylogowywanie się Allegro!!!

Uwagi, sugestie, zażalenia dotyczące działania serwisu Alleprawda.pl
  • Autor
  • Wiadomość

dchyzy

Junior Member

Automatyczne wylogowywanie się Allegro!!!

Post2 sie 2011, o 17:20

Zastanawiam się co za dur... wymyślił automatyczne wylogowywanie się Allegro.Jestem z tego powodu zawiedziony ponieważ w ten sposób przegrałem dla mnie bardzo ważną aukcję.W sumie to moja sprawa czy jestem cały czas zalogowany czy nie i nikt nie powinien o tym decydować.Jeszcze gdy bym opuścił stronę to rozumiem,ale tego to nie mogę pojąć.Siedzą czasem głą.. i wymyślają pierdoły nikomu nie potrzebne,a zarazem szkodliwe. :@

BlueMan

Site Admin

• Nick w Allegro.pl: Blue.Man

Re: Automatyczne wylogowywanie się Allegro!!!

Post3 sie 2011, o 07:12

Jest to bardzo potrzebne i mało szkodliwe :)

Potrzebne ze względów bezpieczeństwa! Aby nikt nie podszył się pod Twoje konto siadając do tego samego komputera po kilku minutach, kiedy zapomnisz się wylogować. Na pewno nigdy nie zmienią tej polityki bezpieczeństwa, a będą ją jeszcze zaostrzać! :)

Automatyczne wylogowanie nie następuje kiedy cały czas jesteś aktywny na allegro - czyli przeglądasz serwis (bądź odświeżasz daną aukcję).
Mogłeś także skorzystać z zapisywania hasła w przeglądarce - wtedy formularz logowania miałbyś uzupełniony i wystarczyło tylko zaloguj nacisnąć.
Nie pomagam na PW :)

www.BlueForum.pl - Piąty Wymiar Rzeczywistości

Powrót do Sugestie i pomysły