Mój nick wziął się po prostu od mojego nazwiska :]
Na początku "zdrabniali" je i powstało coś a'la "Blu", potem z czasem przeobraziło się w "BlueMen", no i w końcu "BlueMan", bo przecież nie mam rozdwojenia jaźni i "myślę, więc jestem" w liczbie pojedynczej
Wow... nawet nie wiedziałem, że tak firma się nazywa
W 2001 roku wg prawa Stanów Zjednoczonych firma zbankrutowała i po reorganizacji nadal istnieje produkując mikrokontrolery i układy specjalizowane do samochodów, urządzeń transmisji danych oparte o produkowane mikrokontrolery.
Mój się wziął z tego że moja ksywka którą zwracają się do mnie znajomi była już zajęta na BlueForum i musiałem wymyślić coś innego. Padło na Kirę, czyli mojego ulubionego bohatera anime i mangi Death Note.
@Kira - odkąd zarejestrowałaś się na BlueForum to zawsze Twój nick kojarzy mi się z Twoim pierwszym avatarem tam - tym "potworkiem" co tak żuje szczęką xD haha
Hehe "robaczek" Jest świetny! Zmieniłem bo z kumplami ostatnio mamy fazę na Ulicę Sezamkową a Ciasteczkowy potwór jest najlepszy Może jeszcze kiedyś do niego wrócę ale na razie niech będzie ten.
Mój nick wziął się do imienia i nazwiska. D i K to pierwsze litery mojego imienia i nazwiska, połączyłem je i powstało DK. Niestety prawie na żadnej stronie nie mogłem się zarejestrować, ponieważ nick musi mieć przynajmniej 3 znaki. Postanowiłem go trochę przerobić i powstało DiKei.
krzysiuus - Hmm od imienia ale... potrzebowałem jakiegoś nicka do rejestracji na różnych portalach więc zostało krzysiuus bo nie jest hehe nigdzie użyte