zalogowałam się na tym forum aby ostrzec wszystkich przed oszustem posiada w sprzedaży wiele fajnych rzeczy i w dodatku bardzo tanich i wszystko było by ok tylko że jego przesyłki to przesyłki widmo.Ma login pimpek 64[/size]
koko11111, jest dumnym użytkownikiem Allegro Forum od Apr 2011.
Czy to sprawdzone?,a może tylko nie było dostatecznie dogadana sprawa?,że sie aż tak sparzyłaś?Ale na drugi raz będziesz ostrożniejsza,bo uczymy sie na własnych błędach.Niestety.
allegranka, jest dumnym użytkownikiem Allegro Forum
Witam wszystkich.Nigdy nie kupujcie od tego złodzieja (PIMPEK 64) też zamowiłem towar i ani towaru ani pieniędzy.Musze także stwierdzic,że ze strony allegro też mam wielkie rozczarowanie ponieważ nic mi w tym nie pomogli co jedyne to adres do biura porad prawnych z nimi współpracujacych a oni z kolei napisali że moge wystąpic na drogę sądową ale to przeciez kazdy z nas wie.Poza tym DLACZEGO!!! allegro nic nie robi w tym kierunku ,ten kontrahent oszukuje nadal i ludzie maja wszystkie dowody ,to zespół allegro powienien z racji tak duzego serwisu wnieśc sprawe i poinformować prokuraturę bo nadal do nich wpływaja skargi i zażalenia i pytam ponownie gdzie ten program ochrony kupujacych.Pewne jest jedno allegro jako posrednik transakcji ma obowiazek prawny do rostrzygania takich sporów a nie człowiek musi sam sie z tym borykać przecież sprzedający musi uiscic opłate za transakcje czyz nie tak DROGI ZESPOLE ALLEGRO.
Allegro tylko i wyłącznie pośredniczy w zawieraniu umów kupno-sprzedaż i jako tako nie odpowiada - zawsze tak było i raczej zawsze tak będzie, bo allegro nie jest organem sprawiedliwości w celu orzekania po której stronie jest wina.