Teraz jest 22 maja 2012, o 12:31

Nowy Generator Aukcji Allegro

Narzędzia ułatwiające sprzedaż.
  • Autor
  • Wiadomość

weronika

Junior Member

Nowy Generator Aukcji Allegro

Post16 gru 2010, o 17:53

Niedawno postanowiłam zmienić i urozmaicić odrobinę moje aukcje na allegro. Przeszukałam kilka stron oferujących darmowe szablony do pobrania. Biorąc pod uwagę fakt, iż takich szablonów za darmo nie ma wiele, a ilości pobrań są kosmiczne, doszłam do wniosku, iż niczym szczególnym się nie wyróżnię.

Kolejna myśl... na pewno jest coś, jakiś program do tworzenia szablonów aukcji. Poszukałam i znalazłam kilka programów... tylko jest jedna sprawa, nie mam zielonego pojęcia o tworzeniu szablonów, obsługa tych programów była dla mnie zbyt trudna.

Szukałam pomocy wśród webmasterów, specjalistów od tworzenia stron WWW, jakby nie było zarówno strony WWW jak i szablony allegro to programowanie w HTML. Pewien bardzo uprzejmy użytkownik forum doradził mi skorzystanie z aplikacji online. Tak zwany generator aukcji allegro, który umożliwia tworzenie szablonu w locie bez znajomości programowania.

Dał mi namiary na kreator myallegro.pl, który pozwala skomponować własny szablon aukcji dosłownie w kilka kliknięć. Wybór układu szablonu, kolorystyka, grafika - wszystko z gotowych elementów. Według twórców strony możliwe jest ponad 500 kombinacji.

Dodatkowy atut myallegro.pl
Pomijając łatwość tworzenia oraz możliwość dostosowania do własnych preferencji generator szablonów wyróżnia się dodatkowo:
- wbudowany moduł galerii zdjęć - nie ograniczona ilość zdjęć
- wbudowany moduł panelu aukcji - na dole aukcji wyświetlają się miniaturki pozostałych aukcji obecnie trwających.
weronika, jest dumnym użytkownikiem Allegro Forum od Dec 2010.

BlueMan

Site Admin

• Nick w Allegro.pl: Blue.Man

RE: Nowy Generator Aukcji Allegro

Post16 gru 2010, o 21:41

Ah ten marketing szeptany - jest wszędzie :)
Nie pomagam na PW :)

www.BlueForum.pl - Piąty Wymiar Rzeczywistości

Powrót do Narzędzia Sprzedających