20 kwi 2011, o 10:14
Nie dzialaja z Alt zadne polskie litery,diabli mnie biora bo nie wiem co mam robic,ale mimo wszystko dzieki za odpowiedz.
[hr]
No to mi napisz dokladnie jak i gdzie mam nacisnac,bo niestety nic nie mam wspolnego z informatyka i nie znam sie na tym absolutnie.Pozdrawiam i dziekuje.
[hr]
Skoro to jest niemiecka klawiatura wiec sa znaki niemieckie tez (O z kropkami,A z kropkami i U z kropkami) , a poza tym wiadomo litery polskie i w tym problem,ze nie wiem gdzie i co nacisnac,zeby miec te polskie literki?????.Przeciez wszystko da sie zrobic,tylko,ze ja nie wiem jak,bo nie jestem informatykiem i nie znam sie na tym ABSOLUTNIE.
[hr]
Fakt,jest nadruk na klawiaturze,ale tylko na tych literach niemieckich jak u,a,o - reszta wiadomo polskie litery,ale poniewaz nie jestem informatykiem,wiec nie znam sie cholera na tym zupelnie,a wiem,ze wszystko da sie zrobic z klawiatura,tylko,ze niestety trzeba wiedziec co,jak i gdzie??.
[hr]
MIMO WSZYSTKO WSZYSTKIM SERDECZNIE DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI,CHOCIAZ W DALSZYM CIAGU NIE WIEM CO ZROBIC?????
allegranka, jest dumnym użytkownikiem Allegro Forum