Teraz jest 20 maja 2012, o 20:57

Ferguson FK 6900 CR

250 znaków na komentarz Allegro to zdecydowanie za mało. Rozszerz swoją wypowiedź w tym dziale.
  • Autor
  • Wiadomość

DiKei

Junior Member

Ferguson FK 6900 CR

Post18 lip 2009, o 00:08

Aukcja: http://archiwum.alleprawda.pl/?id=626735907
Sprzedający:http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2489269
Co kupiliśmy: Dekoder Ferguson FK 6900 CR
Komentarz:
Mój poprzedni dekoder przeżył niecałe dwa lata (z niewiadomych przyczyn się spalił). Postanowiłem teraz kupić dekoder dosyć znanej firmy Ferguson. Nie zależało mi na wielu funkcjach, więc zamówiłem model FK 6900 CR. Cena nie była wygórowana, można nawet powiedzieć, że dekoder jest dosyć tani. Sprzedawca bardzo szybko wysłał zakupiony przedmiot. Bardzo szybko udało mi się skonfigurować odbiornik. Mam niecałe 1000 programów telewizyjnych (oczywiście oglądam tylko wybrane, więc większość kanałów jest zbędna). Dekoder ten nie zawiesza się i nie ma potrzeby by co kilka minut go restartować. Występują jedynie około 2-sekundowe opóźnienia przy przełączaniu programów.
Loading...

BlueMan

Site Admin

• Nick w Allegro.pl: Blue.Man

RE: Ferguson FK 6900 CR

Post18 lip 2009, o 08:48

To nie miałeś poprzedniego dokodera na gwarancji? Zwykle na taki sprzęt dają te 2 lata gwarancji... .
Nie pomagam na PW :)

www.BlueForum.pl - Piąty Wymiar Rzeczywistości

DiKei

Junior Member

RE: Ferguson FK 6900 CR

Post18 lip 2009, o 09:45

BlueMan napisał(a):To nie miałeś poprzedniego dokodera na gwarancji? Zwykle na taki sprzęt dają te 2 lata gwarancji... .

Tamten dekoder kupował mój ojciec i gdzieś zgubił kartę gwarancyjną. Nie wiem na ile lat była gwarancja, ale i tak od kilku miesięcy planowałem zakup nowego dekodera. Stary dekoder nie miał wejścia na karty, a chciałem zakupić pakiet kanałów sportowych, więc musiałem tak czy siak go wymienić bo nie było innego wyjścia. Spalenie starego dekodera tylko przyśpieszyło wymianę sprzętu na nowy.
Loading...

Powrót do Komentarze do aukcji