Teraz jest 20 maja 2012, o 20:34

Transakcja agula0687

Historie, przygody i wszystko inne związane z Allegro
  • Autor
  • Wiadomość

vinyl92xd

Junior Member

Transakcja agula0687

Post9 paź 2011, o 11:26

Ponieważ czytałem wiele rożnych opinii na temat tego sprzedającego, również negatywnych postanowiłem przy okazji kupowania laptopa u tego użytkownika zdać relacje z zakupu.Oferuje on atrakcyjne ceny, jednak z przesyłka rzekomo są problemy i kilku użytkowników twierdzi, ze sprzedający ich zwodzi, postanowiłem zaryzykować i to sprawdzić. :dodgy: Proszę również o Wasze opinie na temat tego użytkownika.

BlueMan

Site Admin

• Nick w Allegro.pl: Blue.Man

Re: Transakcja agula0687

Post9 paź 2011, o 20:29

na czym polegają te problemy ze zwodzeniem przesyłki?
Nie pomagam na PW :)

www.BlueForum.pl - Piąty Wymiar Rzeczywistości

fischeer

Junior Member

Post5 gru 2011, o 17:39

Za dużo pisania, proszę się odnieść do tego linku
http://www.nhl.pl/index.php?showtopic=47264
Tutaj wypowiedzi użytkowników, którzy kupili laptopa u aguli....

Arczi71

Junior Member

Post5 gru 2011, o 19:33

Absolutnie odradzam zakupów od uzytkownika agula0687 oraz powiązanym z nim Dosmus80. Wystawiłem im zasłuzonego negatywa. Na sprzęt czekałem 1,5 miesiąca i sie nie doczekałem. Totalan porażka masa nerwów. Nie polecam. Omijac szerokim łukiem.

Prezes_PL

Junior Member

Post5 gru 2011, o 21:39

Ja osobiście kupiłem lapka i nadal nie został dostarczony mimo, iż czas na stronie "o mnie" został przekroczony.

Czas na podjęcie bardziej stanowczych działań.

dalexus

Junior Member

Post8 gru 2011, o 14:13

Oddała wam pieniądze panowie? Bo ma już zawieszone konto, ale na maile odpowiada.

kazo

Junior Member

Post9 gru 2011, o 19:02

Właśnie wystawiłem negatywa tej "Pani" - co prawda dostałem komputer , ale czekałem długo , jak większość byłem zwodzony , laptop był chyba wysłany trzy razy już miał dojść i dupa . Jak już doszedł to z inną konfiguracją ( mniejsza pamięć ram ) - na brakujący ram czekałem ponad 2 tygodnie i niestety się nie doczekałem . Wystawiłem właściwy komentarz - a teraz dostaję maila od agula0687 , że jak tylko odblokują jej konto to odwdzięczy się ..... Ma tupet .....

kaczy

Junior Member

Post10 gru 2011, o 09:55

Witam! w moim przypadku oczekiwalem ok 4 tygodni, dowar dotarl lepszy niż zamawialem:) tzn jak u kolegi mniej ramu, ale za to laptop z lepsza bo matowa matryca;) choć kupujac laptopa o 1000zl taniej niz u konkurencji glupio jeszcze wybrzydzac;) pozatym kontakt wzorowy, tylko ten feler, że długo się czeka;/ ale za ta cene można to wytrzymać:)

hsurim

Junior Member

Post10 gru 2011, o 13:39

kazo napisał(a):(...) a teraz dostaję maila od agula0687 , że jak tylko odblokują jej konto to odwdzięczy się ..... Ma tupet .....

Zastanawiam się jaki widzi cel w takim .. "odwdzięczeniu się" na NEGATYWA (??)
Na dobra sprawę, to jeśli nie ma rzeczywistych podstaw do wystawienia NEGATYWA kupującemu, to każdy sprzedający postępując w taki sposób, 'tnie gałąź na której sam siedzi'.

kaczy

Junior Member

Post10 gru 2011, o 14:03

tu mozna miec podzielne zdanie. To zalezy za co był negatyw, jesli chodzi o czas przesylki i zwodzenie to popieram, ze nie wypadaloby aby za to aby dala negatywa bo to fakt. Lecz jesli kolega ma pretensje o 2 gb ramu za 40zł to mnie to dziwi bardzo. Zazwyczaj komputery u niej sa o 1000 zloty taniej i jak ktos dostanie o 2GB ramu mniej o wartosci 40zł to nadal ma taniej o 960 niz u konkurencji. I w moim przekonaniu to jest czepliwosc juz. Owszem w aukcji pisalo inaczej no ale jak ktos dostaje laptopa taniej o 960zł to o co miec jeszcze pretensje?? Zupelnie nie rozumiem, chyba i tak sie bardziej oplaca niz pjść do Media Marktu i dać sporo wiecej za ten sam sprzęt?! jak pisalem wczesniej u mnie bylo mniej Ramu ale matryca lepsza, wiec niech kolega dokladnie sobie sprawdzi. Ja w tej sytaucji na miejscu Pani Agnieszki bym zrobił to samo, sprzsedaje sprzet o tysiaka taniej i ktos ma ostre pretensje o głupi ram za 40zł!;))) to jest raczej tupet kupującego:)
Następna strona

Powrót do Inne historie