Teraz jest 20 maja 2012, o 20:20

Allegro !

Historie, przygody i wszystko inne związane z Allegro
  • Autor
  • Wiadomość

szkrot

Junior Member

Allegro !

Post21 sie 2011, o 22:20

witam chcialem opowiedziec swoja historie zwiazana z allegro, sprzedawalem rok na allegro doladowania , po roku zablokowali konto w celu bezpiczesntwa i w celu werifkacji danych , bo maja taki zapis w regulaminie ze moga losowo zablokowac komus konto i przeprowadzic werifkacje , ok przeprowadzili werikacje , odblkowali konto , za 3 tygodnie ponowna blokada , tylko tym razem wyslali mi info na email , choc wczesniej przy blokadzie wogle nie wyslali a mieli wyslac i oczywscie sam ich musialem pytac , ale mniejsza z tym , 2 blokada i info od nich , i znowu weryfikacja wiec mowie im ze bylem werfikowany i widocznie mnie do bazy nie wpisali , najgorsze ze tez wyslali info do kupujacych ze konto zostalo zablokwane bez podania za co , bo oczywscie nie moga ale kupujacy nie wiedza przeciez ze maja teraz takie prawo ze uciwego moga pieknie zablkowac ale wsytraczysz potrafia , a nawet jakby wiedzieli to wiadomo z czym blokada sie kojarzy odrazu z oszustwem , no i im jak mowie napisalem ze mailem juz werfikowane a oni laskawie napisali ze konczymy z panem wspoprace bo 2 klientow jest niezadolonych z czekana miesiac na doladowanie , tak ale porzez poltora roku to nie przeszkadzala ? , zeby bylo smieszniej to sie uczepili tcyh 2 klientow co wyslalo przypomnienie zwykle o przeslanie przedmiotu bo wpadli w panike ze juz wplacili a ze jakis przekret a sami ich nastraszyli werfikacja zwykla i to na takiej podstawie juz mam konto 2 miesiace zablkowane bo chcieli losowo zrobic werfiakcje a wyszlo na to ze ja cos zrobilem bo oni klientow nastraszyli , ale tak to jest jesli sie nie ma konkurenmcji i sprzedajacego maja gdzies uczciwego a np oszustow trzymac i wtedy miec gdzies kupujacego jak ktos oszuka , dodam ze mialem bardzo atrakcyjne ceny ze sprzedawalem z wyprzedzeniem , choc i mialem wiekszy zysk od profitow ale dla klientow to bylo rewelacja , komentarze caly czas dochodza poztywne od 2 miesiecy blokady konta , na koniec powiem tyle ze doczekam takie dnia kiedy beda musieli cos robic i dbam o klienta jak bedzie jakas konkurecnja ;/ pozdrawiam !

Powrót do Inne historie