Teraz jest 20 maja 2012, o 20:07

Kawały

Śmieszne rzeczy, które nas rozbawiły.
  • Autor
  • Wiadomość

marwin

Junior Member

RE: Kawały

Post20 mar 2011, o 12:53

Dlaczego smerfy się ciągle śmieją ?
Bo trawa smyra je po jajkach :P

allegranka

Member

Post21 mar 2011, o 09:37

Jasio przychodzi ze szkoly,a mama pyta: i co Jasiu bylo na religii,o czym dzisiaj katechetka wam opowiadala.Jasiu: a jak Mojzesz przeprowadzal ludzi przez Morze Czerwone.Tak ?-no to opowiedz mi jak to bylo?-mowi mama. Jasio :Mojzesz wyciagnal komorke,zadzwonil po budowlancow,oni przyjechali,zbudowali wielki most przez morze i oni przeszli po nim.Tak to bylo. Tak wam opowiadala pani katechetka - dziwi sie mama.A Jasio na to,no widzisz ,tez sie dziwisz,ale jak bym ci opowiedzial,to co nam katechetka naprawde opowiedziala,to tez bys nie uwiezyla.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Pamietnik czysciocha:-Poniedzialek-myje sobie pod pachami.-Wtorek - myje obie nogi.-Sroda-przemywam oczy i uszy.-Czwartek-myje szyje.-Piatek-podmywam sie od dolu.-Sobota-myje zeby.-Niedziela - zmieniam wode.
allegranka, jest dumnym użytkownikiem Allegro Forum

allegranka

Member

Post30 mar 2011, o 11:40

Turysta zagaduje gorala:-Gazdo,jaka jest najbezpieczniejsza droga na ten szczyt??.- Idzcie panocku po krowich plackach - odpowiada goral.
xxxxxxxxxxx
Synu! Czego uczylem cie wczoraj? -Uczyles mnie tato,jak upijac sie z godnoscia.-I co zapamietales?? - Nic. - W takim razie dzisiaj powtorka.
xxxxxxxxxxx
-Tato,co to takiego prezerwatywa? -pyta synek ojca.-Synu,zebym ja w twoim wieku wiedzial,co to takiego,to bysmy teraz nie rozmawiali.
xxxxxxxxxxx
Blondynka "zarznela" samochod.Zaholowali go do majstra,on gruntownie samochod obejrzal.Na drugi dzien blondynka pyta:czy da sie jeszcze go naprawic?-Jasne!-odpowiada majster.Trzeba tylko zdjac przedni i tylni zderzak i pomiedzy nie wsadzic nowy samochod.

allegranka

Member

Post4 lip 2011, o 09:59

-Kto Ci podbil oko?-Wyciagalem dziewczyne z wody.-I ona Cie tak urzadzila?-Nie,akurat wtedy zona weszla do lazienki.
---
-Chodzmy pogratulowac Mietkowi....Dziecko mu sie urodzilo.- A co ma? - Koniaka.
---
Pani do Jasia:-Jasiu ....znasz Mickiewicza,Sienkiewicza i Makuszynskiego? - A czy Pani zna Chudego,Grubego albo Zenka?-Nie...- No to co mnie Pani straszy swoja banda?

allegranka

Member

Re: Kawały

Post15 sie 2011, o 11:39

Co tam syneczku było dzisiaj na religii?-pyta matka syna.A nic mamusiu,katechetka opowiadała nam jak Mojżesz przeprowadzał ludzi przez Morze Czerwone.No i jak to było? A normalnie,Mojżesz wyciągnął komórkę,zadzwonił po budowniczych,przyjechali,zbudowali most i ludzie przeszli po nim na drugą stronę.Synku-woła matka ze zgrozą-tak wam opowiadala katechetka???? A syn na to - no widzisz,teraz się dziwisz,a jak bym ci opowiedział naprawdę co katechetka nam mówiła,to dopiero byś się zdziwiła.

Kierownik do sprzątaczki - Pani Jadziu proszę posprzątać windę!.- na wszystkich piętrach - panie kierowniku?

prawdziwie

Junior Member

Post15 sie 2011, o 16:31

od razu milej sie pracuje :D

allegranka

Member

Post26 wrz 2011, o 11:07

Modlitwa Jadzi - Aniele Boży Stróżu mój,Ty zawsze przy mnie stój.Anioł spojrzał na jadzię i zamiast stać,sie kładzie.
----
Facet mając 20 lat kocha wszystkie kobiety.Mając 30 lat kocha już tylko jedną.A kiedy ma 40 lat kocha znowu wszystkie....oprócz tej jednej
----
Mąż wraca do domu z pracy,patrzy,a jego żona blondynka spazmatycznie szlocha.-o się stało?-pyta mąż.-prasowałam twój garnitur i wypaliłam wielką dziurę na tyle spodni.-Nie przejmuj się tym-pociesza ją mąż.Przecież mam drugie spodnie do tego garnituru.-Tak,na szczęście!Dzięki temu mogłam naszyć łatę.
---
Blondynka stoi już dość długo na przystanku autobusowym.Obok przechodzi chłopak -Ślicznotko,ten autobus kursuje tylko w dni świąteczne.-No to mam szczęście,bo dzisiaj są moje imieniny.
Poprzednia strona

Powrót do Humor