Chyba czegoś nie rozumiem...sam wcześniej napisałeś " że mam założyć spór,a teraz,że "Allegro nie jest nigdy organem rozpatrującym takie spory " ojojojoj
Szkoda,wielka szkoda,że Allegro nie ingeruje,a nieuczciwi allegrowicze robią co chcą.I to mnie właśnie wkurza,gdyż w taki właśnie oto sposób moje pozytywne 100% konto zostało skalane przez czyjąś złośliwość.Sprzedający łaskawie napisał w sporze,iż jeśli anuluje jej neutral,to ona mój negatyw...Przyznam,że kuszące,ale...czy warto ?? Przecież będzie wygumkowany,ale i tak widoczny....No cóż,zobaczymy jak się zakończy ten spór,dzięki za pocieszenie,ale mam lepsze,gdyż moja odpowiedź w tym komentarzu,świadczy o mojej uczciwości,a sprzedający to oszust

Ale wiesz gdyby ten allegrowicz był choć troszkę inteligentny to by zauważył,że moja odpowiedź komentarza,nie odbije się na mnie tylko na nim.Czyli zarazem ma neutral i negatyw

Taaa to jest pocieszenie !
Jeśli chodzi o Twój negatyw,to już się spotkałam z tym,czasem w aukcjach masz zaznaczone,że na negatyw odpowiadają negatyw,tak bez niczego.Dla mnie to jest chore i takich allegrowiczów,Allegro powinno od razu eliminować.No,ale nic może kiedyś się to zmieni...
Katrin, jest dumnym użytkownikiem Allegro Forum od Jul 2011.