Teraz jest 20 maja 2012, o 18:49


Bardzo tanie markowe perfumy- czy to możliwe??

Nie jesteś pewny, czy warto kupić jakiś produkt? Czy warto zaufać jakiemuś sprzedającemu? Napisz, a poradzimy :)
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

dariuch

Junior Member

  • Posty: 2
  • Dołączył(a): 12 wrz 2011, o 23:45

Bardzo tanie markowe perfumy- czy to możliwe??

Post12 wrz 2011, o 23:50

Witajcie.
Mam pytanie dotyczące aukcji na allegro. Znalazłam taką, na której perfumy są niezwykle tanie. Aukcja trwa tylko parę dni i zastanawiam się nad kupnem, lecz osoby sprzedające nie mają niestety żadnych komentarzy. Co o tym myślicie? Oto link do aukcji: http://allegro.pl/cacharel-noa-fleur-10 ... 28087.html
Pozdrawiam i czekam na szybkie odpowiedzi
Offline
Avatar użytkownika

BlueMan

Site Admin

  • Posty: 743
  • Dołączył(a): 1 lut 2009, o 00:20
  • Nick w Allegro.pl: Blue.Man

Re: Bardzo tanie markowe perfumy- czy to możliwe??

Post13 wrz 2011, o 09:37

Strona przedmiotu została usunięta przez pracownika Allegro

Mam nadzieję, że nie kupiłaś :)
Nie pomagam na PW :)

www.BlueForum.pl - Piąty Wymiar Rzeczywistości
Offline
Avatar użytkownika

dariuch

Junior Member

  • Posty: 2
  • Dołączył(a): 12 wrz 2011, o 23:45

Re: Bardzo tanie markowe perfumy- czy to możliwe??

Post13 wrz 2011, o 10:33

Ufff jaka ulga... nie :))
Offline
Avatar użytkownika

allegranka

Member

  • Posty: 70
  • Dołączył(a): 16 lip 2010, o 17:29

Re: Bardzo tanie markowe perfumy- czy to możliwe??

Post4 lis 2011, o 14:16

Jeśli jeszcze coś mogę dodać,uważam,że jeśli coś jest podejrzanie tanie,to z całą pewnością nie może być markowe.Ale dobrze,że Ciebie nie podkusiło i nie kupiłaś .
allegranka, jest dumnym użytkownikiem Allegro Forum

Powrót do Czy warto?

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron