Teraz jest 20 maja 2012, o 18:21

allegro bez rejestracji

Informacje o zmianach w serwisie Allegro
  • Autor
  • Wiadomość

noid

Member

allegro bez rejestracji

Post17 lis 2010, o 08:24

Od 23 listopada umożliwimy zakupy niezarejestrowanym użytkownikom. Chcemy w ten sposób udostępnić nasz serwis wszystkim, którzy chcą kupować szybko, bez zakładania konta. Zakupy bez rejestracji będą łatwe i bezpieczne dla obu stron.

Korzyści dla Sprzedających
Wprowadzamy do serwisu nową grupę klientów. Wśród nich znajdą się osoby, które odstrasza proces rejestracji lub chcą pod wpływem impulsu dokonać natychmiastowego zakupu. Szybkie i łatwe transakcje zachęcą je do kupowania w Allegro.

Dlaczego zakupy bez rejestracji są bezpieczne?
Przy zakupach bez rejestracji towar zostaje sprzedany dopiero w momencie zapłaty. Gwarantuje to Sprzedającym pełne bezpieczeństwo i pewność, że transakcja z niezarejestrowanym użytkownikiem zostanie sfinalizowana. Dopóki kupujący bez konta nie zapłaci za przedmiot, jest on cały czas dostępny dla innych.

Co będzie można kupić bez rejestracji?
Niezarejestrowani użytkownicy będą mogli kupować tylko poprzez Kup Teraz! w aukcjach z Płacę z Allegro. Dodatkowo do końca aukcji musi pozostać więcej niż jedna godzina. Wszystkie aukcje dostępne dla użytkowników bez konta oznaczymy symbolem .

co o tym sadzicie?
KLIK - moje aukcje.

krzysiuus

Member

RE: allegro bez rejestracji

Post20 lis 2010, o 12:42

Myślę że pojawi się więcej oszustów... no i będą znów ciągłe awarie... widzieliście co ostatnio się dzieje z allegro... ?
Kreator szablonów i panel allegro - Dla prawdziwych sprzedawców!

noid

Member

Post22 lis 2010, o 07:49

no ostatnio cos szwankuje. a co do oszustw. wysylanie tylko po przedplacie.. chociaz pewnie pojawia sie tacy co "chca szybko" towar i beda wysylac lewe skany zeby tylko szybko otrzymac paczke a w rzeczywistosci pieniadze nigdy nie trafia na konto kupujacego..
KLIK - moje aukcje.

adrianek52

Junior Member

Post29 mar 2011, o 12:57

Dla mnie jest to chore - bo skoro bez rejestracji to będzie więcej oszustw -by najmniej ja nie mam zamiaru sprzedawać rzeczy komuś kto nie jest zarejestrowany pozdrawiam :)
Młody przedsiębiorca :)

Powrót do AlleNewsy